Gammeltacka & moppe genom stan

juli 2, 2010

Foto0312.jpg

Likt en prinsessa blev jag hämtad av min riddare på hans vita häst för en svängom på stan. Eller nåja byt ut den vita hästan mot en liten rolig och snabb moppe och riddaren hade inte nämnvärd riddarrustning, men dock ett hjärta av guld. En väldigt fin vän har jag i Fredrik Berling, som jag lärde känna för några år sedan. Fredrik och jag har jobbat ihop en del och har flera spännande projekt på gång. Han skjutsade mig på sin läckra moppe genom stan till underbara Strandbryggan, som ni vet är mitt favoritställe så här på sommaren. Vi satt och pratade om några möten vi haft och framtida projekt. Ska bli spännande att se vad det mynnar ut i. Strandbryggans restaurangchef och modellsnygga F bjöd på jordgubbar dagen till ära.

Jag är otroligt trött idag. Kan inte sätta fingret på vad det är med mig, men vill bara vara ta det lugnt. Börjar jag bli gammal? Vem kan ta över min kalender?

Foto0305.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Gammeltacka & moppe genom stan

Lina / juli 2, 2010

Riktigt skön blogg!!!!!

Svara

    Anna Benson / juli 2, 2010

    Tack snälla!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories