Moped i Beckomberga

juni 25, 2014

IMG_6012

Igår var jag och några av tjejerna på restaurang Klockhusparken i Beckomberga, där de håller på att bygga om en massa. Härlig park för barn framförallt med pingisbord (!), krocket och grejer. Jag älskar att testa nytt och Beckomberga kändes sannerligen nytt för mig. Ligger i Bromma där Anna panna bor, som också var med tillsammans med sin härliga dotter Tilla. Ibland undrar jag om Tilla och jag är lika. Alltså om jag var så som barn. Hon har så mycket energi! Eller fick jag min energi som vuxen? Jossie och Mickan njöt också av god mat och förutom lite Köpenhamns snack (vi var ju där för några helger sedan) avhandlades både ett och annat. Anna körde för övrigt moped med Tilla vilket kändes ascoolt. Jag vill också! Jag har ju aldrig kört moped. Men jag är mer inne på en vespa. Elvespa. Har ni kört moped? Minns ni hur det var? En underbar känsla säger alla.

Nu ska jag fortsätta läsa korrektur. Japp de är de tiderna nu. Glasögon på och stirr in i skärmen. Men först lunch! Med en riktig pärla! Tittar in sedan.

IMG_6033IMG_6022 IMG_6028IMG_6011IMG_6025 IMG_6020IMG_6034

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories