Monopol, flow och militären…

december 16, 2009

Miami 2009 017

Ännu en lugn dag avklarad. Idag har vi fått rejält med färg. Är sola det bästa jag vet??? Kan göra det i evigheter. Cia står för maten idag. Hon bjöd på en superduper god fruktsallad mitt på dan. Mums. Låg kvar rätt länge och lyssnade på skön musik. Melissa Horn är underbar. Sen lite Sonja också. Såklart! Kollade på tre killar som försökte sig på att vågsurfa. Såg väldigt kul ut! Blev erbjuden att prova men tackade vänligen men bestämt nej. Hade nog brutit benet…

Sprang en lång runda. Hade så otroligt skönt flow idag. Kunde sprungit forever. Har du upplevt “flow” någon gång vet du vad jag pratar om. Inget eller ingen kan stoppa en. Fantastisk känsla. Japp, idag var det andra bullar.

Lyssnade klart på Sjöjungfrun med Läckberg. Katarina Ewerlöf är grym. Me like. Blir nog snart nästa bok med fröken Fjällbacka. Fyrvaktaren tror jag den heter.

Börjar verkligen känna mig som hemma här. Är lite sugen på att leta efter nåt bättre boende. Är ju lite bortskämd med en annan standard dessvärre och ska jag stanna länge, vilket det känns som, vill jag inte bo i mitt lilla krypin där jag huserar right now. Idag var det en kille som sa att jag var amerikaniserad. Vet ej om det var en komplimang, men jag känner mig hemma här. Och jag har flera projekt på gång. Anna Benson – hometown Miami? Yes, that’s right.

Miami 2009 015

Hittade lite roliga bilder från i lördags. Vi, jag, Samuel och Cia, var inne och hälsade på i lite militärtält och fick lite utbildning i skytte och pansarvagnar. Jag provade allt men hade svårt att få på mig masken/hjälmen på huvudet… Jag har sett bättre ut. Näpp, jag blir nog ingen snygg militär. Och jag bjuder generöst på dessa hemska bilder på mig…!

Pratade med underbara Nancy uppe i Lake Nona, Orlando idag. Nancy är en sån där krutkärring som vet var skåpet ska stå. Jag gillar sådana damer. Hon ska skicka ner två superfina golfjackor till mig. Kunde inte bestämma mig för en utan tog båda… Det är rätt vanligt att jag gör just så. Pratade också med en kille i New York idag. Superspännande! Har lite kul eller väldigt mycket kul på gång där. Och i Los Angeles (Lisa!). Återkommer. Och ni, jag älskar att ha grejer på g!

Min intervju med Annika Sörenstam publicerades i Aftonbladet idag. Var ett helsideuppslag, men nja jag vet inte. Den var rätt omskriven och det kändes sådär. Slutresultatet blev inte riktigt mitt. Jag, med flera, tyckte den blev några snäpp sämre… Återkommer nog i det ärendet. Man lär sig varje dag. Roligt dock att mina bilder blev publicerade. Fröken Martyn vad tycker du??? Har jag talang? 🙂 Eloge till Samuel också, som faktiskt var fotograf till en bild. Bra jobbat! 🙂 Läs hela artikeln här, men säkert har du redan köpt tidningen eller hur…?

Greg kom förbi och hejade på stranden. Blir nog en lite klubbsväng ikväll. Han har nåt event på g. Jag ska visa Cia den “riktiga” stan. Fast jag misstänker att Cia vill spela klart monopolet innan… Jag har intecknat en del och det ser lite sådär ut. Hatar att förlora. Ja, glömde skriva det. Igår kväll somnade vi typ med monopolet i händerna…

Nu är det pasta á la af Schmidt. Underbart! Och sa jag, att life is good? It is.

Miami 2009 008

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories