Mondrian – en ära

januari 18, 2012

Idag hade jag och Anna rekmöte med Mondrian Hotel för vår utställning den 18:e februari (min systers födelsedag för övrigt). Eftersom jag flyger till Sverige på söndag börjar tiden bli knapp både vad gäller att måla och alla andra förberedelser inför vår utställning. Men det kommer bli bra. Såklart! Men alltså Mondrian – I love that place. Håller ni inte med? Vilket ställe! Trappan de har är helt underbar och hela hotellet andas art. Visst är de vita ytorna magiska och perfekta för färgglad konst? Det kommer bli riktigt läckert med våra konstverk och och det känns otroligt bra att ens få möjligheten att ställa ut här. Det är ytterst svårt och jag är verkligen tacksam för det.

Solnedgången över downtown är magisk just från Mondrian. Om man vill bo på bayside så är detta hotellet det absolut bästa. Dyrt men the best. Och en lång lunch vid poolen är inte heller fel en dag som denna. 26 grader i Miami idag.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Mondrian – en ära

Ewa / januari 18, 2012

Har precis hittat till Dina sidor, och jag är imponerad !!!! Vilken supertjej Du är. Så ringa ålder och har hunnit med så mycket. Jag önskar Dig LYCKA TILL med Din konst och Ditt författarskap. Köpte boken “C” på Adlibris igår och väntar med spänning på den. Skulle önska att jag får möjlighet att köpa en tavla också. DU HAR ALLT !!!!!!!

Hälsningar från Blekinge

Svara

  Anna Benson / januari 18, 2012

  Ewa! Tack snälla vad fint du skriver till mig. Blir glad! Kul att du har köpt boken, hoppas du gillar den. Jag har vernissage på Öland till påsk annars kan de bara köpas på vernissagen runt om, i vissa enstaka fall på min hemsida. Låt mig veta om det är någon du gillar. Stor kram och tack än en gång. Anna

  Svara

Filippa / januari 18, 2012

Så läckert hotel! Ser fram emot att komma på vernissagen! Skall bli så kul. Funderar på att börja måla…kanske vita, nakna (Gabriels ide’)hundar (min ide’)!

Du e verkligen one of a kind! Totaly awesome!

Kramar!

Svara

  Anna Benson / januari 18, 2012

  Tack snälla Filippa! Vad gullig du är. MÅLA på! Det är en fantastisk sysselsättning. Kör hundar! Det blir förmodligen hit! 🙂 KRAM!

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories