Modevisning Lexington och riddaren på MC

juni 30, 2011

Kristina Lindhe & Micael Bindefeld

Igår kväll var jag och min vän Mr Macho (Stefan Sauk) på lite härligt mingel á la Bindefeld. Det var Lexingtons modevisning med Kristina Lindhe i spetsen. På en läcker brygga på Djurgårdsvarvet serverades det god mat och dryck. Själva modevisningen hölls i ett magasin med snygg och ruffig dekor. Snyggast var Carl Brolin. Mr Macho plockade upp mig med sin “Triumph” på Mosebacke. Hojen är en riktig klassiker tydligen (should I know that?). Pirrigt att åka MC i klänning. Fick låna transparenta MC-glajor. De var sådär snygga. Jag såg inte klok ut , men jag bjuder på det. Väldigt härlig kväll! Thanks.

Bilder lånade från finest.se samt stureplan.se. Se alla bilder här och här.

Anna Benson & Stefan Sauk

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Modevisning Lexington och riddaren på MC

Brain Seltzer / juni 30, 2011

Sauk…ja du. Till och med jag som är man kan se att han är….något som kvinnor vill ha. Fan jag vill ju nästan ha honom. Övertygad om att han är en enormt karismatisk människa som fullkomligt lyser av utstrålning. Tycker mycket om honom som skådespelare och intervjuoffer i tv. Hälsa honom det!

Snygga kläder, ska kolla in Lexington.

Ska ha det bra i Malaysia, jobbar med ett oljeprojekt utanför Borneo så jag ser inte mycket av landet. Undrar vad Greenpeace och Miljöpartiet tycker om mitt jobb….
Men någon måste ju fixa så Mr Macho kan köra sin Triumph.

På återseende/Jocke

Svara

Anna Benson / juli 1, 2011

Stefan är en mycket karismatisk människa. Och att “Triumphen” ska rulla är av min bedömning rätt viktigt så keep on working Mr Seltzer. Kram till dig och hej till mitt favoritland Malaysia. Många år sedan jag var där.

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories