MJ och över 300 läsare!

november 12, 2009

Det regnade idag. Alltså inte som i London, eller hemma heller för den delen. Nej, här kom lite skvättar då och då. Kan ha hittat mitt boende idag. Helt lovely! OM jag får det. Ska fylla i jordens längsta applicationform, som ska lämnas in imorrn. Lägenheten är hur fin som helst. Ligger vid Ocean Drive… Vääääldigt bra och gångavstånd till allt. Jag går mycket har jag konstaterat. Överallt går jag. Tror jag ska köpa en cykel om jag får lägenheten. Kommer bli perfekt! Kollade ett annat boende i morse. Ett rum visade det sig i ett gigantiskt hus hos familjen Ecuador. Är ni alltid hemma, frågade jag. Ja, vi jobbar hemifrån… Jaha tänkte jag vad mysigt. Läser ni godnattsagor också?

Sett mycket idag. Tennisbanorna bland annat. Kul! Jag tog med racket och guldskorna hit. När jag väl får mitt hem ska jag gå dit och kolla läget. Såg helt underbara Sushi Samba idag också. Världen bästa SATC (Sex and the City) ställe. I’ve been there, in New York. Blev ingen golf idag. Jeff fick förhinder och jag kollade boende istället. Har lite på gång. Ett möte är bokat imorrn bitti 9.30 med klubbdirektören på Miami Beach Golf Course. Very exciting. Blir garanterat golf efteråt. ÄNTLIGEN! Förhoppningsvis är svininfluensan helt borta imorrn och jag kan börja springa. Min favoritsysselsättning.

Såg “This is it” ikväll och åt popcorn. Han var grym, kungen av pop. Coolt när han skiter i sina in-ears. Snacka om att han är stor här! Bion på South Beach visar “This is it” 8 gånger per dag… Amerikanarna (utgår från att de är det) satt och grät bredvid. MJ har alltid betytt Marc Jacobs för mig. Men släng dig i väggen Marc. MJ is the king. King of pop. Tänk att kunna dansa så? Jag vill påstå att jag är på god väg…

Tog med mig 6 jackor. Inser att jag inte kommer använda en enda. Oj då. Är nöjd med packningen. Började läsa en bok idag. Zlatan är Zlatan. Han är cool. Låg på stranden några timmar och läste. Skönt. Drack en Mojito idag. Första drinken sen jag kom hit. Var happy hour och man fick två på köpet. Hann aldrig beställa in den andra.

Kollade lite statistik på min blogg. Jag började blogga i måndags. Igår hade jag ca 300 unika läsare. Kul! Men vad sjutton – vilka är ni? Over and out.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories