Mitt nya liv som programledare

juni 20, 2011

Skarmavbild 2011-06-16 kl. 16.34.59.png

Idag börjar jag ett nytt spännande uppdrag. Jag ska vara programledare för “XXX”. Upplägget är som “När och Fjärran” fast i Sverige och jag ska resa runt en hel del. Schemat är intensivt  och vi är på nya platser varje dag. Ni kommer givetvis få följa mig här på bloggen. Jag kommer testa allt möjligt som man kan göra i anslutning till en campingplats så som segling, fiske, surfing, cykling, mountainbike, golf med mera. Can’t tell you more. Förbaskat kul ska det bli. Idag är första dan vi filmar. Totalt håller vi på i fem veckor. Just nu är jag i Göteborg. Häng med! 

Och för guds skull håll tummarna! I need it.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 Comments on “Mitt nya liv som programledare

Mia B / juni 20, 2011

Shit, vad kul det låter! Lycka till! Jag håller alla mina tummar. Kram….

Svara

  Anna Benson / juni 20, 2011

  Tack snälla Mia. Need your support! Kram

  Svara

Me Pete / juni 20, 2011

Usch, vad framgångsrik du verkar vara. 🙂 Du vet väl att AB lägger ned sin bloggverksamhet om en dryg vecka? Klicka på Support.

Svara

  Anna Benson / juni 20, 2011

  I know, tack ändå. Jag har lite grejer på gång. Tack för att du läser! Kram

  Svara

kingkawa.blogspot.com / juni 20, 2011

Vilken kanal kommer du gå på?

Svara

  Anna Benson / juni 20, 2011

  Håll utkik!

  Svara

Pelle / juni 20, 2011

Du är grym Benson!

Svara

  Anna Benson / juni 20, 2011

  Tack snälla Pelle!

  Svara

Kapten / juni 20, 2011

Stort lycka till! Spännande! Känns tryggt att veta att du kan 0800 : )

Lycka till
Kram kapten

Svara

  Anna Benson / juni 20, 2011

  TUR att du har lärt mig kapten! Är i “våra” gamla hoods. Snart Lysekil. Stor kram

  Svara

Freddies Friend / juni 20, 2011

Grattis Stumpan!!! Härligt med flyt i seglet! Vilken intensiv sommar du kommer att få!

Svara

  Anna Benson / juni 20, 2011

  Tack älskade syster. Mm härligt flyt. Det känns väldigt kul och skönt att tänka på annat. Vi hörs snart. Kram

  Svara

mona / juni 21, 2011

Hej!

Kul att du skall turnera runt och göra program. Om du behöver något att skriva om eller uppsöka så har jag ett bra tips. Jag gillar ju att åka wakeboard. Och nu drar det igång ett jättestort projekt uppe vid Arlandasjön. Min bästa kompis ocn några till håller just nu på att fixa det sista
med Sveriges första kabel-bana. Den är jättehäftig. Och massor av folk från olika länder har meddelat sitt intresse. Det finns ju kabel-banor i Norge och i USA är det poppis

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories