Minst sagt utvecklande…

februari 23, 2013

Efter en skön eftermiddag på beachen igår och “mitt” kära W med näsan djupt försjunken i 50 shades cyklade jag ner till Ocean Drive (ja, jag har en ny cykel) och fikade med Carin och Göran som är i Miami en sväng. Jättetrevligt! De sprudlar av optimism och inget-är-omöjligt-känslan som smittar av sig så. Älskar när människor påverkar en så. Jag har många sådan människor runt omkring mig vilket jag är väldigt tacksam för. Göran Adlén är en av Sveriges mest anlitade föreläsare. Och Carin hans fru duktig formgivare. Hon visade precis upp ett par strumpor hon hade designat för ett svenskt märke. Coolt!

Förresten 50 Shades of Grey – alla måste läsa den. Och jag vet halva jordens befolkning typ har redan gjort det men ni som inte har gjort det do it. Det är minst sagt utvecklande…

Idag får jag spännande besök!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories