Mina tårar forsade

oktober 17, 2013

CYMERA_20131017_133907

Och så är den fantastiska 30-årsdagen förbi. Helt ärligt har jag inte hämtat mig ännu. Lite sparlåga i två dagar… Är så otroligt tacksam för en sådan fantastisk dag. Jag fick så mycket kärlek från håll och kanter att jag inte trodde det var sant. På morgonen väckte Johanna mig med frukost på sängen – pannkakor. Fina underbara älskade J. Därefter frukost (!) på Riche med bästa Gabriel. Fick ett fantastisk smycke av Gabriel från Efva Attling som jag kommer att använda mycket. Tack! Jag njöt mest hela dagen. På kvällen var det en liten middag bestämd med J och Madeleine. Men istället blev jag fullkomligt grundlurad och en massa fantastiska vänner ville fira mig. Mina tårar forsade och det var längesedan jag var så lycklig. När min familj kom runt hörnet brast det. Tack från botten av mitt hjärta. Jag älskar er alla. Se Valerie Aflalo som bloggar lite om kvällen här (ett par bilder lånade därifrån). Tack även för blommor och presenter. Och Hellens barnvakt. Och hennes man som betalar. Förresten min fina krage är en present från Valerie, Sophia och Jessica. Signerad just Valerie Aflalo. 

CYMERA_20131017_133848

Födelsedagsfest 30 år - pannkakor på sängen

Födelsedagsfest 30 år - frukost på Riche med Gabriel Forss

Födelsedagsfest 30 år

Födelsedagsfest 30 år

Födelsedagsfest 30 år - Cissi Wallin och pappa

Födelsedagsfest 30 år

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories