Vill du ha naturliga lösögonfransar?

augusti 20, 2010

Foto1013 (2).jpg

Nu är nog mitt fulla resultat nått. Jag är otroligt nöjd och älskar mina numera långa och fylliga ögonfransar. På bröllopet i helgen var det tre stycken som frågade om jag hade lösögonfransar. No. Det är mina egna.Vilka “hjälpmedel” det finns. Och visst vill vi väl alla ser lite bättre ut? Och gärna ha låååånga ögonfransar? Min vän Anna har världens längsta ögonfransar, men jag känner att jag nästan är i hennes liga just nu. Neulash is da shit girls! Prova! Tar som sagt cirka 8 veckor men man märker reusltat redan efter 30 dagar. Företaget utlovar att 98% ser resultat… Faktum är att det är ett väldigt bra hjälpmedel för cancerdrabbade personer också som har tappat sitt hår. Det hjälper en att på kort tid få tillbaka ögonfransarna. www.neulash.se

AB 003 (2).jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Vill du ha naturliga lösögonfransar?

Malin / augusti 21, 2010

Vilken skillnad! Ska inhandlas. Tack för tipset!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories