Min stjärna hänger uppe

november 27, 2014

adventstjärna Vänner! Just nu en massa granar och allt annat härligt i mitt liv. Minns ni att jag har gjort en massa inköp under hösten bland annat på Formex-mässan i augusti. Här har ni resultatet. Tack snälla för all hjälp och input från alla er där ute. Känns superkul med vårt breda sortiment. En favorit är adventskalendern med sådana där sjukt goda lakritschokladbollar i olika smaker. Man dör lite. Och ja jag har provsmakat. Fick det för Johanna. Nästa vecka den 3:e. Då är jag ändå i Barcelona så det gick bra. Just den dagen var det chokladlakritsbollar med citron. Galet. Jag fick hem ett gäng sådana från Danmark. Säljs på NK, Illum och lite här var men är slutsålt på många ställen. SÅ SKYNDA! 🙂 And friends beställer ni från sajten innan den 30/11 får ni 15% rabatt om ni anger rabattkod advent. Ja, det är ju första advent på söndag. Min stjärna hänger uppe. Gör din?Julkalender-lakrits-Johan-Bulow doftljus julkrans

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories