Min så kallade pappa

september 16, 2014

image

Gäsp tisdag kväll och jag är sååå trött. Dagarna består av tokjobb. Och för att orka tränar jag. Sprang 1,2 mil ikväll. Hade en inre kraft idag. Nya lättviktsskor som är superbra. Ska springa loppet i dem. Chicago. Börjar få premiärnerver nu. Bokreleasen närmar sig. Är så glad för alla som beställer. Tack tack tack. Gjorde en lång intervju med tidningen Barometern idag bland annat. Kommer nästa lördag håll utkik.

Igår såg jag och Johanna “Min så kallade pappa”. Grym film och fantastiska skådespelarinsatser av såväl Micke Nyqvist som Vera Vitali. Enastående. Mysigt att få mysa med min tjej.

Bild av Eero och lånade från Improveme. Tack Subito för som alltid trevlig tillställning.

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories