Min New York vägg!

augusti 31, 2010

Foto1198.jpg

Woho jag är SÅ nöjd trots att inte bilden gör sig rättvisa här på bloggen så är hela atmosfären i min lägenhet supercool. Det hela började med när jag var i New York en sväng nån gång i år och hittade rooftopen på Gansevoorth Hotel i Meatpacking District. Jag tog en bild på den supercoola baren de hade där och nu har jag den bilden på en vägg i min lägenhet i Stockholm. Hur coolt är det inte? Företaget som var här och fixade idag med underbara Håkan i spetsen heter www.yourwallpaper.se. Du vet väl att du kan få vilket motiv/bild som helst på väggen? Det här skapar en riktig New York-feeling i mitt hem and I love it.

New York 008.JPG

New York 007.JPG

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Min New York vägg!

Malin / september 1, 2010

Riktigt snyggt!!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories