Min kära lilla lägenhet

juni 1, 2011

2011-06-01 10.07.40.jpg

Kul att så många har engagerat sig i DN:s bostadsreportage förra veckan som handlade om mig och min lägenhet. Artikeln har fått över 800 kommentarer via Facebook, Twitter och bloggar. Otroligt. Att folk orkar lägga tid på sånt?

Visar ett reportage ovan även det om mig och min lägenhet som publicerades i alla innerstadstidningar för ett par månader sedan. Har inte visat den här på bloggen. Vill ni läsa den hittar ni länken här.

Jag är i alla fall väldigt glad över mitt hem. Och nej, jag har inte fått något gratis utan skapat möjligheterna själv. Det kan alla människor göra. Punkt slut.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories