Min intervju med Carolina Gynning!

mars 26, 2010

Miami 2010 164

Gynning tar timeout!

Carolina Gynning semestrar i Miami en vecka.

MIAMI. Efter tre veckor är det Carolina Gynnings tur att ta timeout från programmet ”Förkväll”, för att semestra i jetsetparadiset Miami, tillsammans med bland andra Victoria Silvstedt. – Jag behöver verkligen det här, säger hon. Nöjesbladet träffar Gynning vid poolkanten i Miami där hon talar ut om ”Förkväll” och karriären.

Programmet ”Förkväll” slog tittarrekord i veckan och har cirka 300 000 tittare varje dag. För tre veckor sedan tog Elisabeth Höglund 65 timeout och ersattes med Carolina Gynning 31 år.

Semestrar med pojkvännen

Gynning är tillbaka där hon en gång började i programmet ”Förkväll” tillsammans med programledarkollegorna Yvonne Ryding och Carin Da Silva. – Det känns jävligt bra, säger hon.

Trots det befinner sig nu Carolina på solsemester i Miami tillsammans med vänner och bekanta, bland annat  med glamourprinsessan Victoria Silvstedt. Även pojkvännen Mattias Trotzig anländer senare i veckan. – Jag kunde inte ta på mig att vara programledare för ”Förkväll” i 3 månader, utan att få ha semester. Då hade jag dött! Jag behöver verkligen det här, säger hon. Gynning ska besöka WMC (Winter Music Conference) i veckan. WMC är en av världens största musikfestival. – Jag har alltid drömt om att få åka hit. Hon är inte ett dugg orolig för vad hennes frånvaro från ”Förkväll” skapar för reaktioner och tankar bland tittarna. – Jag litar på att alla gör ett bra jobb under tiden jag är borta. Det kommer vara spännande ersättare varje dag, säger hon.

”Det känns inte som om det blir någon fortsättning”

Carolina tror att programmet kan bli fruktansvärt bra och kan utvecklas i flera riktningar. – Det har varit lite för mesigt tidigare och programmet behövde bli lite mer crazy! Jag tackade ja utan att blinka och kände att det här kändes 110% rätt. Carolina som har ett avtal med TV4 blev erbjuden att hoppa in som ersättare för Elisabeth Höglund. Först på prov men nu är det bestämt att hon blir kvar säsongen ut. – Det bästa jag vet är att bli sminkad och träffa intressanta människor, vilket jag får göra i ”Förkväll” varje dag. Så nu kör jag i 3 månader, säger hon.

Trots att hon tror att programmet kommer att fortsätta till nästa säsong tror Gynning inte att hon själv blir kvar. – Jag har egentligen inte tagit ställning ännu, men det känns inte som om det blir någon fortsättning för min del. Jag vill ut och resa i världen för nya uppdrag. Helst skulle jag vilja kombinera ett program där det var möjligt.

”Jag visste inte ens vem Elisabeth Höglund var”

Carolina tycker att hon passar bättre i programmet än vad Höglund gjorde och enligt Gynning kommer Höglund aldrig mer tillbaka. Dock tycker hon inte att hon gjorde ett dåligt jobb, men att det var helt fel forum. – Hon borde fortsätta intervjua politiker istället! Jag visste inte ens vem hon var innan ”Förkväll”. Elisabeth Höglund var väldigt kritisk till Gynnings insats till en början, men har nu legat lågt ett tag.

Vill leda Melodifestivalen

Carolina Gynning har jobbat med olika TV-produktioner främst för TV4, men började sin karriär på Viasat som Formel 1 reporter. Hon gästspelade också i kanal 5 med sitt egna program ”I huvudet på Gynning”. Däremellan har hon varit programledare för ett flertal program på TV4 så som Let’s Dance, Stjärnor på is och Idol. Under hösten 2009 ledde Gynning ett dejtingprogram för TV4+ som floppade. Programledaren har redan gjort det mesta men är långt ifrån nöjd. – Jag skulle vilja leda Melodifestivalen, säger hon entusiastiskt.   

Miami 2010 160

Släpper ny parfym och bok

Carolina Gynning är förutom ”Förkväll” aktuell med en konstutställning i Ystad senare i vår.

 Till hösten planerar hon att även släppa en roman, som hon skriver på i Miami. – Jag får så mycket inspiration här och går ofta upp tidigt på morgonen för att skriva. I höst kommer också en uppföljare på Gynnings framgångsrika parfym ”Go Girl” som toppar försäljningslistorna på bland annat Åhlens. – Jag älskar mode och skönhet och parfymen ska vara mer en nattparfym medan den förra var en vardagsparfym. Jag är otroligt stolt över det! Carolina Gynning är tillsammans med golfstjärnan Annika Sörenstam de enda svenskar kvinnorna som har släppt en egen parfym. – Vem är Annika Sörenstam, säger Gynning undrande.

Anna Benson

Delar av Artikeln publicerades i Aftonbladet 22/3. Läs den här.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Min intervju med Carolina Gynning!

Rolf Nordenberg / mars 26, 2010

Hej Anna!

Gynning verkar inte läst så många tidningar i sitt liv.

Men hon är jä…. raffig..

Men hur får du reda på alla kändisar? De kommer väl inte hem

till dig!? Hälsningar Roffe i Finspång..

Svara

Latest comments

Archives

Categories