Min första intervju med en Hollywood-stjärna

januari 11, 2010

Miami 2010 092

På lördagskvällen träffade jag ”Sex and the City” – stjärnan och öppet homosexuella Cynthia Nixon. För många känd som den rödhåriga Miranda. Cynthia var i Miami för att ge sitt stöd till en stor kampanj för de homosexuellas rätt att få adoptera barn. Jag fick möjligheten att intervjua Cynthia om detta för olika uppdragsgivare. Nixon var verkligen trevlig och log mest hela tiden. Hon tyckte det var väldigt kul att någon från Sverige rest så hiiiiimla långt för hennes skull. 🙂 Jag lovar att återkomma med mer text och bilder när jag kan men just nu får ni nöja er med dessa rader. I minglet efteråt fick jag sedan syn på Cynthias flickvän Christine och jag lyckades även få en bild på henne. Det roliga var att US Weekly, People och till och med stora CNN hade försökt få en intervju med Cynthia… Tji fick de!

Det var en fantastisk upplevelse och härlig start på min nya karriär som nya Dabrowski. 🙂

Min första intervju med en Hollywood-stjärna.

Benson

Miami 2010 075

Miami 2010 045

Miami 2010 096

Miami 2010 150

Miami 2010 026

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments on “Min första intervju med en Hollywood-stjärna

Margaret / januari 11, 2010

Det här var verkligen inte dåligt gjort! Bra jobbat Anna.

Svara

Big You! / januari 11, 2010

Wieee! Du gör mig stolt, gumman! Tilla längtar efter sin moster! Puss

Svara

Åsa Meczynski / januari 12, 2010

Heja Anna! Du imponerar verkligen. Helt fantastiskt roligt uppdrag. Jag längtar tills man får läsa nåt. Du måste berätta när det finns att läsa.
Kraaaaam!

Svara

Tennisjessica / januari 12, 2010

Wow, nu blev jag riktigt imponerad Anna! Minns vår diskussion om sex in the city på “hotellet” sommaren 2008 då du precis hade fått upp ögonen för serien medan jag hade varit ett “fan” sedan länge. En del avancerar snabbt må jag säga… Viktigt med homosexuellas rätt att adoptera!
Kramar!

Svara

Anna Benson / januari 12, 2010

Tack för alla fina kommentarer. Både här, mail och på FB. Värmer!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories