Min bok som ljudbok och 2,2 miljoner

augusti 19, 2014

20140818_111909_1

Nu är jag äntligen hemma igen. Så skönt att komma hem ikväll. Har massor saker i huvudet just nu. Börjar nog bli nervös inför allt som ligger framför mig under hösten. Allt är såklart så roligt och jag älskar mitt liv som är fyllt med så roliga uppdrag. Men nog är det en del just nu. Somnar trött ikväll. Ledsen att jag varit så icke aktiv här på bloggen igår. Spelade golf hela dagen på Hills fantastiska golfbana för Drottning Silvias Barnsjukhus i Göteborg. Hela 2,2 miljoner samlade man! Helt otroligt! FANTASTISKT JOBBAT! Jag budade hejvilt. Ville bjuda min tjej till Hongkong. Var en härlig resa dit i business. Hon fyller snart år…

Idag har jag haft möten i Göteborg inför bokreleasen där den 26e september. Bland annat med Scandic Opalen som ju hostar hela releasen. Ska bli så kul. Längtar verkligen. Kommer bli en helt galen release! Tänkte lotta ut lite biljetter på bloggen framöver. Nästa vecka ska jag till Göteborg igen och hänga konst. Det ser jag verkligen fram emot. Pass på folks ny utställning går upp 1 sep. Min bil ska även få sig en omgång…

Och är jag så glad att min bok C äntligen har getts ut som ljudbok. Produktionen har tagit nästan ett år (!) vilket är lite långt, men bättre sent än aldrig och du lyssnar på den på Storytel. Perfekt för er som inte vill läsa utan hellre lyssnar. Malin Buska läser in. Känns märkligt att höra någon läsa mina ord. Lyssnade på den på vägen hem idag från Göteborg. Enjoy!

Screenshot_2014-08-19-19-51-53_1
Screenshot_2014-08-19-19-52-22_1

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories