Min artikel om New York

juni 15, 2014

NY-1

Här kommer ett litet snapshot från min artikel om New York City  i kommande Lifestyle som släpps nu i dagarna. Johanna och jag var ju där under påsken och detta hann vi bland annat med. Väldigt trevligt. New York är alltid så härligt. Love it. Även om jag aldrig skulle välja New York före Miami. Men ändå. Vilket skulle ni välja? Ni vet att jag älskar Miami. Havet, klimatet och atmosfären. I New York är pulsen. Galen puls. Staden som aldrig sover.

Skriver också om Air Berlins första klass i artikeln. Helt underbar sådan.

Vad gör ni idag? Jag ska jobba. Ligger rätt mycket efter nu när jag har varit på resande fot. Tur att jag älskar att jobba. Johanna ska iväg på Kentfest. Endagars festival här i Stockholm. Hon är så laddad!

NY-2 NY-4

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Min artikel om New York

Lotta / juni 15, 2014

Jag älskar New York. Dock aldrig varit i Miami. Får bli nästa resa!! 🙂

Svara

    Anna Benson / juni 15, 2014

    Lotta, du MÅSTE åka till Miami! Det är helt underbart. Kan inte riktigt beskriva det även om jag har försökt många gånger :). Miami är så underbart.

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories