Min alldeles egna…

februari 25, 2012

Jag har min alldeles egna makeup-artist – Snäckan. Ja, jag kallar henne så. Egentligen heter hon Rebecka. Igår hade jag en photoshot och idag en annan. Idag ska vi ta en massa nya bilder för Bokmässan i Göteborg i september och för mitt förlags räkning. Studiomiljö. Och gissa vem som fixar till mig? Jo, Snäckan såklart. Hon är bäst! Love u babe. Och hennes lilla dotter få se och lära tidigt.

Ha en underbar helg fina ni! Det ska jag! Will tell u more om allt härligt jag ska hitta på i helgen.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Min alldeles egna…

Rebecka / februari 25, 2012

Tack vännen, bara kul. Puss

Svara

Ewa / februari 25, 2012

Vilken lyx att ha en alldeles egen fixare. Nu är ju Du så vacker ändå men lite experttips är bra att få. Alltid lär man sig saker som man ska framhäva och mindre bra saker som ska döljas. Det är aldrig fel att ha såna vänner !!!!!! och lilla sötnosen på bilden, vad må det bli av henne en dag ??????

Ha så kul i helgen/Kram Ewa

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories