Miljardären som försvann

oktober 21, 2011

Jag läste ut boken “Miljardären som försvann” igår. Har lite svårt att sova just nu. Don’t know why men många bollar i luften kan vara en orsak och då var denna bok min räddning i natt. Min vän Ola Lauritzson som släppte denna roman tidigare i år på samma förlag som jag faktiskt (BladbyBladh)har lyckats med utmaningen att skriva en roman. Imponerande. Jag skulle nog själv har rätt svårt för att “hitta på” en bok. Boken bygger förvisso på en sann historia om finansmannen Carl-Erik Björkengren. Mycket intressant. Han försvann spårlöst. En hel del Helsingborgsmiljö också vilket är extra kul då det var min hemstad för sex år. Good job Ola! Läs den!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories