Midsommarfirande i Norrköping

juni 21, 2014

IMG_5884

Nu är vi precis hemkomna från Norrköping och Susanne och Anders. Anders är Johannas pappa. Underbara människor. Och så bor de i världens hus vid Idrottsplatsen som bara är så läckert! Påminner lite om det jag bodde i med min extramamma Madeleine i Helsingborg long time ago på Östra Vallgatan. Lite slottskänsla. Vi var ett glatt gäng som firade midsommar igår. God mat och dryck i fokus som alltid. Mm oj vad jag åt. Svenska jordgubbar såklart och glass till dessert. Nästan alla Johannas syskon var på plats – bara Erik och Joakim som saknades. Hon är hårdhudad min tjej. Ensam syster  med fyra bröder. Not bad. Stoffe drog sina storys som alltid. Jag fick kolla på allt från Shrek som typ gjorde något mycket märkligt och som definitivt är barnförbjudet. Googla! Och så är det ju denna fotbollstokiga familj. Frankrike ledde 4-0 så som jag hade tippat igår men så blev det 5-2 tillslut så jag fick inte in mitt tips helt till Stoffes förtjusning. Shit vad det ska vara svårt att tippa rätt.

Jag har hängt massor med pärlan Hugo i Norrköping. Åh vad jag börjar bli hundsugen. Någon som vill dela vårdnad? Säg till!

Just det vi hade midsommarmästerskap i bordshockey. SÅ KUL! Jag spelade det massor när jag var liten. Minns att jag fick ett blått i julklapp och oj vad det spelades på det. Har ni sett typ SM eller VM i bordshockey? Helt otroligt! Titta här!

Hade min nya byxor från fina vännen Valerie igår. Valerie som för övrigt är i Spanien och gottar sig. Gillar ni dem? De finns hos Valerie Stockholm bland en massa andra ursnygga grejer. Ni vet ju att jag väldigt ofta har Valeriekläder. Because I am worth it.

Hur var er midsommar?

IMG_5874IMG_5852 IMG_5872IMG_5875IMG_5856IMG_5858 IMG_5859
IMG_5890
IMG_5888IMG_5891

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories