Midsommar i Saltis

juni 25, 2011

Nu är jag precis hemkommen från Grand Hotel i Saltis där vi firade midsommar. Det var en hejdundrans tillställning med över 250 personer och många höll på att fira hela natten. Själv gick jag och la mig vid 22. Undrar om jag börjar bli gammal? Alkohol är inte riktigt min melodi just nu. Idag ska jag banne mig ut och springa en sväng. Börjar bli dags att trimma till sig lite. Fina Anna, Cia och Linda var på plats och gästfriheten var stor då jag fick en helt egen säng på hotellrummet. Vi hade dessutom trevliga bordsherrar som alla hette Johan. Jag träffade alltid lika glada Therese också som jobbar på underbara “Yasuragi”. Ja, det var faktiskt en hel del känningar där. Stockholm är litet ibland. Tack Fredrika Johnson och Peter Bergström för en trevlig tillställning. Och har ni inte varit på Grand Hotel i Saltsjöbaden så är det verkligen värt ett besök!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Midsommar i Saltis

patrik / juni 25, 2011

22.00 var lite tidigt Anna, jag var igång till 23.00! Men jag skyller den tidiga nattningen på golf runda 08.30 idag och nästa år ska jag vara uppe till midnatt.

Svara

Anna Benson / juni 25, 2011

Patrik – det tar sig. Midnatt är inte illa och imponerar stort på en Törnrosa som jag. Kul att DU har hittat hit. Det betyder lite extra 🙂 Kram!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories