Middag to die for

april 16, 2012

I helgen var jag ju på en superhärlig weekend i Göteborg. Älskar den staden. Verkligen. Göteborgarna är helt underbara. Har lärt känna ett fantastisk kvinna som heter Ulrika Bergström och som ansvarar för all rekrytering på Clarion Hotellen bland annat. Eller alltså henne titel på visitkortet är “Director of Passion”. Och någon mer serviceminded människa finns inte.

Hur som helst fick jag möjlighet att äta middag på Clarion Post lyxiga och supertrendiga restaurang. Att få bord här just nu verkar vara en omöjlighet. Men ni måste testa om ni får chansen! Kalixlöjrom to die for, Torskrygg och rabarberdessert. Mm… Lördagskvällen var magisk. Och det bästa av allt var att det var krypavstånd “hem” till Crown. Och just det hovmästaren Sara på Clarion Post var bland den proffsigaste hovmästaren jag sprungit på. Cred to you.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments on “Middag to die for

Mona / april 16, 2012

Hej Ser helt underbart gott ut och skulle kunna tänka mig att det smakade där efter också, synd att man inte skulle till Göteborg i helgen… istället för Stockholm -Bromma. Men man får väl ta nästa resa till Götet och testa dessa underbara rätter, då har man nått att se fram emot eller hur……!! Trevlig vecka. kram

Svara

  Anna Benson / april 16, 2012

  Ja, det var verkligen gott Mona! Du måste testa! Kändes som om det inte spelade så stor roll vad man tog…

  Svara

Katta / april 16, 2012

En något knasig fråga…
Satt du möjligvis och fikande i solen utanför Centralstationen i söndags?

Svara

  Anna Benson / april 16, 2012

  Oj i Göteborg? Nej det var nog inte jag…

  Svara

Andreas Antonsen - Clarion Hotel Post / Norda Bar & Grill / april 17, 2012

Hej Anna,
va fantastiskt härligt det är att läsa din text och se din härliga bilder.

Hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig igen inom kort. Och då även få möjlighet att presentera våra andra faciliteter också.

Mvh,
Andreas 🙂

Svara

  Anna Benson / april 18, 2012

  Tack snälla Andreas för denna gång! Ett underbart ställe ni har. Önskar all lycka! Och hoppas naturligtvis att komma tillbaka snart. Anna

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories