Middag på Teatergrillen och brunch på Anglais!

februari 28, 2010

Det är underbart mycket härligt jag får vara med om varje dag. Min kalender är fullklottrad (digitalt). Igår kväll träffade jag en tuff gammal forward från min korta sejour i damlaget i Bergkvara AIF – Johanna Gunér. Johanna är underbar och vi pratade om allt möjligt i flera timmar. Hon bjöd in till segling till sommaren på västkusten. Detta tackade jag naturligtvis glatt ja till! Karismatiska Anders Timell, som alltid pratar golf med mig, hade fixat ett bord till oss. Teatergrillen är kult och lite av mitt favorithak. Eller egentligen föredrar jag Riche som ligger dörr i dörr. Hela tennislandslaget satt bredvid. Ville inte störa Robin Söderling mitt i maten men det ska jag göra när han kommer till Miami om några veckor. Massor av härliga vänner minglade förbi och jag påminns gång på gång hur litet Stockohlm är. Efter ett tag knackade min hesa röst på dörren. Kvällen slutade rätt tidigt och jag var mer än nöjd.

Jag somnade mycket stolt över min fina vän Kristian Tåje som körade med Anna Bergendahl igår på Melodifestivalen i Malmö. Duktiga du! Visst var låten bra? Stackars Pillan som missar Nickes bröllop.

Idag brunch på Anglais med så många underbara vänner. Fantastisk härligt att ha så många fina människor i sin närhet. Jag älskar det och är så otroligt tacksam för det. Någon hotade att mula mig. Heter det mula? Själv säger jag myla och det är minst lika rätt. Typ som sista slumpen och sista sumpen. Pannkakorna tog slut och jag är sååå sugen ännu. Det är ju liksom det som är poängen med brunch.

Idag har jag namnsdag typ. Maria i mellannamn…

Nu middag på fina “Imperiet” som jag fick upptäcka igår på min Södervandring. Jag ska ta köttbullar och potatispuré med rårörda lingon. Fast jag säger bara lingon. Mycket gott!

Förresten igår var Jonas Bergström ute igen…för andra helgen i rad. Kanske inte så farligt, men vad säger sessan?

Stockholm 2010 027

Stockholm 2010 018

Stockholm 2010 010

Stockholm 2010 003

Stockholm 2010 006

Stockholm 2010 002

Stockholm 2010 025

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Middag på Teatergrillen och brunch på Anglais!

Pe / februari 28, 2010

Fiina bilder!! ..önskar jag hade varit med. Kramis!

Svara

jossan / februari 28, 2010

åååh du skulle ha varit med fina du (Pe). Vi avslutade med en kaffe hemma hos dig och puffy sen. Fantastiskt vad fint ni har fått det i lägenheten!! Fick även höra en otroligt vacker sång med en galet duktig sångerska som jag inte kände till… Inte ett öga var torrt. Du är ju grym på att sjunga!

… och du Anna, (det är ju trots allt din blogg så lite måste ju vara riktat till dig också) du är grym på att vara Du! Härliga underbara ChampAnna (det är liksom både champion och champagne; otroligt classy)

Tack för en supermysig stund på Anglais. Ses i veckan!

Svara

Latest comments

Archives

Categories