Middag på Delano

oktober 13, 2010

Foto0503.jpg

Igår bjöd jag hem min vän John på ett glas champagne. Ja, jag vet Miami = ingen alkohol. Men även jag får synda nån gång ibland. And so I did yesterday. John är en mycket duktig och känd mäklare här och trollade fram min underbara lya. Vi gick sedan på Delano och åt en god middag. Delano som ni vet är mitt favoritställe här på beachen och dit jag rekommenderar alla ett besök. Jag åt någon Thai-risotto med fint skuret kött. Hmm ångrar att jag inte tog ankan som jag älskar där. Det var molnigt igår och jag satt inne och skrev en hel del. Har bra flow. Sprang också en sväng. Jag njuter verkligen av att vara här.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories