Middag på Delano och hattrick i segrar!

december 9, 2009

Miami dec 005

Ligger och äter fruktsallad efter en härligt galen kväll. Samuel har bjudit mig på en brakmiddag på Delano. Delano – mitt favoritställe med “The Blue Door” som restaurang. Åt anka med äpple. Ja, that’s it. Otroligt gott och vill minnas att jag åt precis samma rätt för snart ett år sedan när jag hade middag där senast med ett underbart sällskap. Rekommenderas starkt! Atmosfären och känslan där är mycket speciell. Mycket!

Härligt väder idag. Nästan 30 grader igen och vi har legat på stranden mer eller mindre heeeeela dan. Samuel var rätt vit. Men har numera en annan kulör och stönar klagandes från sin sängplats över sina ömmande lår som är mer eller mindre tomatröda. SPF WTF!? (solfaktor what a fuck!? som man säger här). Förutom strandtennis på beachen så luftade vi Fröken Hoj för att spela riktig tennis på grusbanorna i Flamingo Park. Samuel var tapper men insåg snabbt att han var KLART besegrad i det också! Kul! 🙂

Miami dec 007

Jag ÄLSKAR att vinna!

Vi spelade schack ikväll i Delanos “trädgård”. Kul! Sa dock inte till Samuel  att jag var “okej” på schack och han fick se sig besegrad för tredje gången denna dag… Ja, ni glömde väl inte strandtennisen som jag måste vara den okrönte mästarinnan i!? Nope schacken blev snabbt till schack matt och snart hittade jag Samuel i baren.

Miami dec 017

Natten har blivit sen och han ligger nu utmattad på sin plats. Jag är också trött! Tar ju på krafterna att sola heeela dagen och lite (men väldigt lite) ansträngning var det trots allt att kamma hem tre segrar denna dag.

Sa jag att jag ÄLSKAR att vinna!? Hemskt ledsen att tjata men c’est moi.

Förresten Cia, på söndag ska vi åka Yacht till Bahamas. Tre timmar bort och vi kan inte missa denna chans. Har allt redan planerat och fixat! Blir grymt! Kul! Välkommen! 🙂

Bokat resa till pappa, Emil och Julia igår kväll. Så härligt! Kommer i januari samtidigt som syrran med familj.

Bifogar dagens badvaktstorn från 6:e gatan. Där brukar jag hänga nästan varje gång jag är på bechen. Det är liksom “min” del av beachen.

Torsdag och fredag blir jag och Samuel borta antagligen will tell you more tomorrow. Och imorrn blir det beachen igen och då har Merdardo (solstol killen) lovat att ta dit sin jet-ski som vi ska leka med hela dan,

Ja, helt okej här just nu.

God natt! (enligt min klocka är den 09.40 i Sverige just nu)

För att vara något allvarlig, så har jag idag verkligen kommit till insikt att jag står vid ett gigantiskt vägskäl. Ska jag, ska jag inte!? Herregud hur ska jag veta? Och ska man eller vågar man gå på magkänslan hur “fel” det än kan tyckas vara? Ja, i så fall är mitt svar nej kära ni. Efter en lång diskussion med fantstiska Louise som är personalchef i Norden för ett väldigt stort bolag blir det nog så. Om jag vet? Nej! Men lyssnar jag. Ja då är det nej. For now and ever.

Inte till dem men till det. Och man måste ju vara lite galen eller hur? Inte alltid följa strömmen? Huvudsaken är väl att man sover gott om natten och är lycklig och mår bra, inte sant? Ja, så är det nog. Det är vad jag tror.

Och förresten har jag namnsdag idag!? Japp!

Miami dec 010

Miami Beach 050

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Middag på Delano och hattrick i segrar!

Håkan Eriksson / december 9, 2009

Det ser inte ut att gå någon större nöd på er.
Det är inte utan att man längtar till samma breddgrader.
Måste bara åka till USA snart.

Svara

Frugan / december 9, 2009

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN!!
Det närmar sig med stormsteg nu… Fasiken vad kul det ska bli 😀
Puss

Svara

Mattias / december 10, 2009

Måste erkänna att jag helt klart myser lite extra när jag läser hur du Anna piskar upp Samuel i samtliga grenar…:)
Önskar er en härlig solsemester tillsammans och längtar mer och mer efter min och Sammys San Diego resa i februari!

Ta vara på er och skaffa er en riktigt bra dag…

Mattias från Västkusten

Svara

Strandtennispartnern / december 11, 2009

Grattis på namnsdagen sötis!
Kramade om din syster idag när hon&:co kom till konserten här i Kalmar. Kändes lite som att få träffa dig då! Ni är ju så lika och fina!
Puss puss

Svara

Latest comments

Archives

Categories