Miamifeeling och charity

juni 11, 2011

2011-06-10 21.56.09.jpg

Efter studenfirandet igår kväll cruisade jag och Fredrik vidare till Villa Pauli i Djursholm. Otroligt fint där. Minns att Linda f.d Rosing gifte sig där för ett par år sedan. Hur som helst var det Lifestyle som anordnade en stor välgörenhetskväll (I like charity!) eller dag borde jag nog skriva då många hade varit igång och spelat tennis från kl 10 på dagen. Jag bangade det, jag som älskar tennis. Tack Pehr Dunger för en trevlig tillställning. Peter Siepen var konferencier och skötte det med bravur. Gladys del Pilar och allas vår Carola underhöll. Två damer i rosa sprang vi också på. En av dem  Jacqueline Sjösten på Thai Airways som alltid är lika glad. Efter ett tag cruisade jag och Fredrik vidare in till stan till hög musik. Miamifeeling med 22 grader mitt i natten. Vi åkte förbi nattklubben “Pure” där Fredrika Johnsson bjöd in till ännu ett trevligt event. Tack! Där hittade vi Stefan Sauk och tillslut hamnade vi alla tre på restaurang “Josefina”. Vi hade väldigt trevligt. Kul! Härligt att vara ute nykter. Jag gillar det. Underbar fredag.

Vissa bilder är tagna med en iPhone och inte min Samsung. Det är lätt att se vilka. Klännigen som jag bar kvällen till ära är från Sabina & Friends.

2011-06-10 22.09.59.jpg

2011-06-10 20.22.07.jpg

2011-06-10 20.42.21.jpg

IMG_3456.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories