Miami – mitt paradis

december 29, 2014

bild 1-2_1

Det är underbart att vara här i Miami. Njuter så mycket jag kan. Jag är så trött. Tror inte det är jetlag (har ju jobbat massor nätter en hel månad), utan bara att jag är sliten. Längesedan jag var så här trött. Känner dock lycka i kroppen av att vara här. Körde en yoga klass idag, ja vi har tränat mycket (mer om det i nästa inlägg), och på yogaklassen pratade vår instruktör om att man väljer lycka. Man väljer smärta. Och så vidare. Jag tycker yogaklasser är så tänkvärda. Jag är ingen stjärna i poserna (tänk er en stel 70-åring) men älskar ändå yoga, ja mer och mer ju mer jag kör, och gillar tiden till reflektion och eftertanke. Just det blir det mycket här i Miami. Eftertanke och reflektion. Det är en av de sakerna jag älskar mest med Miami. Lugnet. Tiden. Tiden att tänka. Det är här de flesta idéerna föds. Det är här jag funderar mest. Tid med Johanna. Så skönt att bara vara.

Och så är det träningen. Morgonpromenad varje morgon nu. Med mina nya lurar från Urbanears som jag är helt kär i. Har aldrig haft sådana där hörlurar eller vad sjutton det heter. Och det är magiskt ljud. En helt annan värld. Ni som har det vet. Hehe och jag har precis upptäckt det. Och man ser mig inte utan dessa lurar just nu.

Just det igår åt vi middag med härliga svenskgänget. Det är alltid en massa folk här över nyår specifikt. Var meningen att vi skulle gå på nattklubben House som är helt galen och tydligen superinne. Ligger i downtown. Men jag bangade efter middagen. Ibland är jag tråkmånsen nummer 1. Åtminstone känner jag mig sådan. Jag somnade supergott så snart jag la huvudet på kudden istället…

Nu har vi datatid. Så skönt med lite sådan tid som annars är mycket sådan tid. Galet mycket om jag skulle räkna efter. Vi fick nya ipads i julklapp av en snäll tomte. Kul! Och superroligt älskar dem. Så det är rätt mycket tid med dem just nu. Tack Helena för alla argument. Har förresten hittat ett bilspel som jag knappt vågar berätta att jag är helt såld på just nu. Ähum.

Vi håller på att planera nyår. Vad ska ni göra? Jag minns ett år när Lady Gaga var här och spelade – scenen var mitt i poolen på Fontainebleau. Hej hopp. Just det närvarande är ett ord jag funderar mycket på just nu också. Jag har inte varit så närvarande sista tiden. Ska bli bättre på att vara närvarande där jag är.

Just det bild från balkongen högst upp. Love it!

20141228_094728_1

bild 1-4_1

20141227_212055_1

20141228_094726_1

20141227_094058_1

20141227_095512_1

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Miami – mitt paradis

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories