Miami – finally!

mars 11, 2010

Miami Mars 023

Äntligen! Jag älskar Miami och kan inte med ord beskriva hur jag känner. Jag sitter på min FANTASTISKA balkong och hör vågorna slå samtidigt som jag blickar ut över havet och njuter av värmen. Ljusen tända. Underbar lägenhet denna gång. Mitt i smeten och precis vid havet. Precis så som jag vill ha det. Kommer ha ca 20 m till Plunge som är rooftopen på Gansevoorth, där jag brukar hänga varje dag. När jag kommer dit så säger det alltid ”Welcome Miss Benson, how are you today?” Och så får jag 5 handdukar och lite citronvatten. Underbart. Man känner sig så välkommen. Jag ska gå mina 20m dit imorrn. Mitt favoritställe i samma hus som jag bor. Åååååh livet är underbart. MEN vilket flyt man kan ha. Jag var SÅ nära att få ta första bästa flight tillbaks till Sverige igen.

När jag skulle igenom passkontrollen blev jag stoppad. Att resa till USA ofta gör du liksom inte ostraffat. Jag blev inkallad till ett rum tillsammans med massor andra panikslagna resenärer. Själv var jag lugn och kände att det får bli som det bli. Jag visste att jag inte hade något att dölja. Mitt plan landade 13.10 från Sverige i New York. 18.45 blev jag insläppt i landet eller snarare utsläppt ur det hemska förhörsrum som jag blev placerad i över 5 timmar. Fattar ni!?!!???? FEM FUCKING TIMMAR! Jag svarade på alla frågor väldigt vänligt. Jag blev visiterad. Mitt bagage hämtades och gick igenom i minsta detalj. Fler frågor. Min dator luslästes. Alla bilder (det är sjukt många) från förra Miamivistelsen gick igenom och följdfrågor på alla personer. Dokument lästes och översattes. Och sen skulle de kika på alla mailen! Herregud. När jag trodde de var klara med det, gick de in på min hemsida, googlade mig. Fler frågor. Och ännu fler när porrstjärnan Anna Benson hamnade på topp 100 på google. Fan inte mitt fel. Efter det så var det mina telefoners tur. Den svenska var lugn. Alla sms som både var skickade och inkomna lästes naturligtvis och översattes. Samt ett 20-tal namn handplockades som jag fick berätta om. Därefter var det min amerikanska mobils tur. INTE KUL! Alla sms lästes såklart. ALLA då menar jag ALLA namn fick jag berätta om. När jag trodde allt var grönt så bad han mig vänta en stund. En halvtimme senare kom han tillbaks med mobilen i högsta hugg och hade ringt till en massa människor i telefonen. Bland annat min mäklare Paula, vars engelska inte är den bästa. HJÄLP! Hon sa att jag var journalist osv. Helt plötsligt gick polisen igång på det och anklagade mig för att inte berätta sanningen och att jag visst skulle jobba här (för en amerikansk arbetsgivare). Det får man inte göra på turistvisa. Men visst jag förstår att jag och mitt resande såklart är misstänksamt. MEN fy fan vad det är skönt när man har allt på det torra. Jag berättade sanningen gång på gång. Älskade läsare sanningen kommer man alltid längst på. Och som sagt efter 5 timmar släpptes jag in med rekommendationen att inte resa in på ett tag efter mina 3 månader. Men nu är jag här och ingen kan stoppa mig! MIAMI I LOVE U!

Som sagt imorrn (idag för er) är det ryggläge som gäller vid poolen, men först lite sömn. Bifogar lite bilder från min lägenhet och framförallt min view.

Miami Mars 003

Miami Mars 008

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments on “Miami – finally!

Freddies Friend / mars 12, 2010

Herregud vilket ståhej!!! Skönt att veta att du måste hålla dig hemma ett tag efter denna resan……
Sååå avundsjuk på ditt solande och härliga väder! Lägenheten verkar det inte vara nåt fel på….
Vila upp dig nu några dagar för jag har en hel del uppgifter till dig Stumpan!!
Ikväll blir det fredagsmys med popcorn och gos i soffan! PUSS!

Svara

Freddie - Fridas Friend / mars 12, 2010

Haha, alltid äventyr med dig honey. Fin lägenhet, apful inredning men det fixar du. Till vågornas brus. Hörs snart, KRAM.

Svara

Big You! / mars 12, 2010

Baby! Vilken tur. Eller otur om jag ska vara egoistisk 😉 Ser fram emot din hemkomst och vår hemliga plan. Skype snart. Vill höra allt om måndagens godbyemiddag. Love you!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories