Miami Beach Golf, Cigarrer och Alanis Morissette

november 13, 2009

 

 

Idag har jag insett tre saker. Jag kommer aldrig bli en världsstjärna på golf, frukosten på Greenview är inte värd att vakna i tid för och man kan bli rökare fast man inte röker.

Morgonen började med en frukost som jag sovit förbi tidigare. Men nä tack. Då är jag hellre utan. Jaja off I went till golfbanan och Jackie, klubbdirektören… “Hi, wow I thought you were I man” var nog det första jag sa till den knapp 60-åriga tanten. No, I am a woman, sa hon. När jag tänker efter så är ju Jackie a women’s name. Ja, menar tänk bara på the first lady. Ja alltså fröken Kennedy. Jag börjar tänka på engelska nu. Svenskan börjar försvinna. Imorrn måste jag nog skypa så att den kommer tillbaks. Mamman på stans bästa gata I will be calling you on your BIG DAY. I alla fall Jackie och jag hade ett trevligt möte. Men nej jag fick inte spela gratis now or in the future. Men vi har lite på gång. Fast är det värt att lägga tid på? Som tur var räknades jag som en South Beach residence och betalade halva priset… $ 70.

Underbar bana. Träffade Jeff och Lee två advokater som var på konferens i stan. Sen träffade jag gentlemannen Tom vars fru var advokat också på konferens. Jeff och Lee skulle försöka lösa ett case på banan och fastnade mest i diskussioner kring det. Ibland, eller rätt ofta, glömde det mig och damtee. Spännande. Tror att Lee gick segrande ur striden med tanke på Jeffs golfsspel. Oh no det är inte samma Jeff som tidigare. Hur som helst Tom var den coolaste kille jag träffat so far. Hade flygit med sitt Privat Jet ner till Sobe. Egentligen var han skräddare åt en massa kostymnissar, men med tanke på hur mycket golf han spelade och inlines han åkte så förstår jag inte hur han hann det. Tom rökte nog 13 cigarrer sammanlagt på banan. Jag körde vår golfbil och var vi på väg söderut så kändes det som om jag var mitt i en brand med all rök. Man kan nästan säga att jag rökt cigarr idag. Usch. Men Toms cigarrer luktade inte så illa som alla brukar göra. Hans cigarrer kostade $ 50 styck. Typ 350 kr…  Tom var väldigt god vän med min stora idol Alanis Morissettes pappa. De hade vuxit upp tillsammans och gått i samma skola. Jag bad han hälsa Alanis. Tänkte att det kan vara kul. Bifogar en video som påminner mycket om mina tappra försök på scenen när jag försökte efterlikna en av Kanadas största profiler. Hon, Bryan Adams och Celine Dion var och är rätt stora där…

Okej golfen gick åt skogen, men jag hade rätt kul ändå. Fattar inte hur det kunde gå så illa? Ska glömma hur det gick. Härlig service och väldigt fin bana. Kommer inte ihåg hur det gick dock.

Nu ska jag promenera längs Washington Avenue ner till några kvarter för att signera kontraktet! Vågar inte ta ut något i förskott men per telefon så har det lovat mig lägenheten. JIPPIE!!! Förstå det! Jag har en egen lägenhet på SoBe med världens bästa läge… Krypavstånd till Mansion (en välkänd nattklubb). Så kul! Sa jag att jag inte skulle ta ut något i förskott? Dumheter.

Imorrn ska det bli sol hela dagen… Räkna med att hitta mig på beachen! Jag längtar! Var alldeles för längesen…

Förresten glömde säga att jag beställde extra salt till mina popcorn igår. Gör inte det!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments on “Miami Beach Golf, Cigarrer och Alanis Morissette

Pe / november 13, 2009

Jasså!
Det är här du håller hus…
Kom tillbaka till fejsboken! Nu!
Puss och kram… hoppas allt är dunder-underbart hos dig!

Svara

Sis (the real) / november 14, 2009

Men hörru, du har ju varit storrökare. Eller hir var det nu på IHM? HIHI. Nä, nån vidare rökare kommer du aldrig att bli. Jag är glad att du bloggar och att vi kan följas åt här. PUSS SIS. PS. tänk på hur bra du kan bli genom vilja…

Svara

Benson / november 14, 2009

Pe! Det är här det händer 🙂
Sis the real rökare kommer jag aldrig bli eller någonsin varit det brukar vara nån annan som gör det… särskilt och grupparbeten suger… “tänk på hur bra du kan bli genom vilja…” boken? Har inte börjat… 🙂 Love you both!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories