Mer kommentarer please!

april 19, 2011

Kära vänner!

Varje dag är det någonstans mellan 3 000 – 20 000 som besöker denna sida. Det är otroligt smickrande! Men jag skulle bli så otroligt glad om ni ville kommentera och skapa lite liv och rörelse. Det är min “lön för mödan” Såklart är det kul att dela med sig av mitt liv (oftast), men det vore SÅ mycket roligare om ni var med.

Hade jag inte haft några besökare alls så vore det inte konstigt att kommentarerna var så få, men nu är ni ju många och jag ser ju att ni läser. Så please! Orkar ni inte skriva så gör i alla fall tummen upp om det är något kul.

Tack snälla kära vänner.

Puss!

 

Fick denna kommentar idag av en trogen läsare.

Nä nu får vi göra något åt det här Anna. Jag kan ju inte vara en av få som kommenterar, snart blir jag tagen för stalker. En arbetslös, white trash-enstöring som tillbringar 99% av sin tid på nätet… Mellan inläggen ska jag ta hand om fyra småbarn, hundar, bilar och ett hus som förfaller. 

Vi måste få upp statistiken Anna! Du är ju snart utbildad journalistik. Vad ska du skriva om för att folk ska storma din blogg? Sex, politik och mode är ganska uttjatat… 

Personligen tycker jag att det räcker som det är, jag blir för det mesta glad när jag tittar in. Harmoniska människor som lever som livsnjutare och som engagerar sig i sitt liv smittar av sig. Till skillnad från många andra misantroper och pessimister som bara plockar ner stämningen så till den grad att gamla självdeklarationer och gastroskopi blir humor.

Mer kommentarer till Anna!/J

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments on “Mer kommentarer please!

K-art / april 19, 2011

Håller med dig om kommentarerna, så här får du en. Men…. då får du kommentera ett inlägg hos mig!

Svara

  Anna Benson / april 19, 2011

  Thanks! 🙂

  Svara

Fridas Mia / april 19, 2011

Ja du Anna, jag är här och läser varje dag men vet sällan vad jag ska lämna för kommentar:( Nu skriver jag en i stället och hoppas den värmer.
” Du skriver fantastiskt underhållande och det är roligt att få ta del av din vardag”.

Hoppas vi ses i Trollabo till sommaren
Kramar Mia

Svara

  Anna Benson / april 19, 2011

  Den värmer! Och man behöver inte skriva så mycket – jag blir mest glad när folk gör avtryck och bryr sig. Tack för att du läser. Ge min syster en stor kram från mig

  Svara

Mia B / april 19, 2011

Jag har ju kommenterat lite då och då…men ska bli bättre! Vet ju själv av erfarenhet att det livar upp med några kommentarer!

Gillar din blogg som attan! Fortsätt i samma anda, tycker jag!

/Trogen läsare….Mia B…..

Svara

  Anna Benson / april 19, 2011

  Tack snälla Mia B! Gillar dina kommentarer mycket! Kram

  Svara

Latest comments

Archives

Categories