Mediavisum i 3 fucking years!

augusti 26, 2010

_DSC2639.JPG

Jaaaa äntligen är det klart! Jag har varit på ambassaden sedan 08.30 i morse! Och nu blev allt klart. Jag har fått mediavisum för 3 fucking år!!! Men gud vad det satt hårt inne. Jag skojar inte när jag fick fylla i 17 blanketter och uppfylla 111 krav. Nånstans är det otroligt sjukt att det ska behöva vara så. Varför kan det inte vara en fri värld? Och stackars alla de människor som inte kan engelska! Det finns förvisso immigrationsjurister som tar 150 000 för ett visum, som kan hjälpa till. Fuck them! Som Frank säger – I did it my way.

Jag känner mig rätt bra just nu! Ja, fan vad bra jag är! Och glad! USA nästa då.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories