Med lätta steg mot högre höjder…

april 12, 2012

Igår var det så dags för det så kallade “Bergspasset” som många har gått och bävat för hela veckan. Det innebär att man springer i bergen helt enkelt. Eller går stavgång. Räääätt mycket upp och ner. Vi var en massa personer. Tre bussar med träningssugna! Alltså jag är imponerad. Fantastisk natur och högt upp med frisk luft. Vackert. Jag vet inte riktigt vad jag har visat denna vecka men tydligen lätta steg i löpningen eftersom jag blev satt att leda främsta gruppen som sprang 1 mil. Jag tackade för förtroendet och vi sprang. Och sprang och sprang. Och plötsligt var vi uppe i 1,5 mil. Men som tur är var det ingen som blev förargad (eller trött) utan lika glada var vi för det. Jag är verkligen en bra ledare. Puss

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories