Med huvudet i knät

maj 28, 2010

Är jag känslig just nu eller vad är det frågan om? Fällde en och annan tår när jag läste denna bok. Har läst många böcker om Islam, Afghanistan och framförallt Kabul nu, men den här var otroligt hjärtgripande. Ja, för er som har läst eller sett “Flyga drake”, vet vad den här författaren gör. Khaled Hosseini har skrivit boken “Tusen strålande solar” som jag läste ut på beachen idag. Kunde inte slita mig. Hemsk historia. Mest kommer jag ihåg hur Laila vilade sitt huvud i Mariams knä, som mor och dotter. Det var väldigt fint tycker jag.

Läs den här boken och skippa alla andra böcker om Afghanistan. Tack B-M! Nu återstår bara en bok i samlingen, men den ska faktiskt få följa med hem, då den är mycket speciell.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Med huvudet i knät

Oline / maj 28, 2010

Jag läste också den boken för nåt år sedan. Underbar!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories