Mat, mat och mera mat.

november 4, 2009

Ikväll har jag ätit väldigt mycket. För det gör man ofta i min systers hem. Har någon sett filmen Julie & Julia så förstår ni. Ja, alltså syrran är som dem. Hon laaagar, hon baaakar, hon kooooker, hon laaaagar lite till och sedan steeeker hon lite för att avsluta med ännu ett bak till en annan dag. Jag är dock lite förkyld idag. Jag som aldrig är sjuk!!! Min systers hus ligger väldigt nära vattnet och när det blåser så blåser det verkligen här. Och rakt in dessutom. Det vill säga att isoleringen är obefintlig… Ja, så är det på landet. Mysigt här med alla hästar och djur. Eller nja två stora hundar är inget jag skulle vilja ha. Och inte hästar heller för den delen men det är just därför det är roligt att uppleva det då och då. Does this make sense? Träffade pappa och lillasyster idag också. Kul! Det är inte så ofta men det här året har vi setts mer än någonsin. Min lillebror Emil tog körkort idag. Stort! Grattis Emerson fittipaldi!

Skjutsade Edvin och Ebba till skolan respektive dagis på morgonen. Jag blev väldigt grundligt kringvisad av dem båda. De ville visa mig allt. Längsen man stod på led och väntade på fröken. Längesen man satt i ring och läste sagor. Mm härligt. Massor kärlek till dem!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories