Mästerkock och invasion!

mars 28, 2010

Det var en otroligt härlig dag idag! Sport när den är som bäst! Varför pirrar det alltid lite extra när det är svenskar med? Såg Söderlings match. Den var bra! Men han hänger lite med huvudet då och då. Varför!?

Härligt område Key Biscane. Det är liksom en ö som har en lång bro som binder ihop den med fastlandet och downtown. Läckert när man kommer körande på vägen tillbaka och ser alla skyskrapor. Har jag sagt att jag älskar Miami?

Ville frossa loss i tennisshopen. Tennis är ju min favoritsport och att ha snygg utrustning är minst så viktigt som grundslagen. Eller hur? Såg en rosa/grå Princebag som jag gärna ville ha. Jag lät bli. Den har ju plats för 5 racketar typ. Jag har ju bara två… Spelar för övrigt med Pure Drive från Babolat. Precis som Nadal… Fast alla har ju special, fast det ser ut som om de har samma. Provade ett Dunlop rack men det kändes lite stort.

Sprang förbi beachtennis. Lite komiskt tycker jag. Älskar atmosfären i övrigt på en tävlingsarena. Lukten. Ljuden. Känslan. Det är läckert och ger mig nästan gåshud när jag tänker på det.

Imorrn ska jag försöka att inte göra nånting. Jo, jag håller alla tummar för att det är minst lika fint väder som idag så att jag kan ligga vid mitt älskade ”Plunge” och lyxa mig. Ska bli skönt när alla springbreakare lämnar staden. Ja, de precis som alla WMC:are har invaderat staden.

WMC betyder Winter Music Conference och är världens största elektronik dansmusikfestival med över 1900 dj:s från över 70 länder. Totalt 70 000 besöker Miami under dessa dagar. Och som sagt det ska bli skönt när det blir lite lugnare… Inte riktigt min melodi. Ska skriva mer om detta en annan dag.

Hann aldrig till Alicia Keys ikväll! L Väldigt frustrerande, men det tog mig två timmar att ta mig hem från Key Biscane på grund av trafiken. Det är folk överallt. Var äckligt sugen på hamburgare när jag väl kom hem. Äter aldrig hamburgare. Handlade på Publix och åkte hem och gjorde hemmagjorda hamburgare (läs stekte färdiga). Gott!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories