Måste tipsa!

maj 14, 2014

SPA+makeup

Jag ansvarar ju för EATSweden-böckerna i Sverige. Ja, jag har till och med gått och blivit vd. Väldigt kul. Jag gillar ansvar och stora uppdrag. Måste både därför men även annars också tipsa om den bästa mors dag presenten – EATSweden Sthlm SPA – 8 anläggningar bjuder på entré och ett unikt erbjudande för bara 385 kr. DESSUTOM får du ett SPA-kit från MAKE UP STORE – värde 175 kr. Köp här

Överraska på mors dag!
Mors dag närmar sig och vad passar bättre än att skämma bort en mor du älskar? Eller dig själv? Njut av hela 8 lyxiga spa-anläggningar i toppklass! Ja, det är sant! Alla bjuder in till en härlig upplevelse och när du visar upp boken bjuder de på entré och ett unikt erbjudande bara för dig.

EATSweden SPA har för andra året i rad varit en succé och boken är en mycket uppskattad mors dag present. Värdet på boken är cirka 4500 kr och flera av Stockholms bästa anläggningar är med. Vad sägs om Sturebadet, Grand Hôtel, Clarion Hotel Sign m.fl?

Fotkräm + ansiktsmask på köpet
Beställer du innan mors dag skickar vi med ett härligt spa-kit från Make Up Store som består av en fotkräm med vårdande och reparerande egenskaper samt en återfuktande ansiktsmask som rengör på djupet.

Vi har 2-3 dagars leveranstid. Fri frakt.

Köp här

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories