Måste kännas hundra

maj 23, 2013

Anna Benson Magasin 5I går var det en händelserik dag. En massa kul möjligheter och erbjudanden som dök upp. Vissa dagar är så bra! Jag försöker bli bättre på att säga nej dock. Är ni bra på det? Det är så svårt. Så mycket jag vill och göra men ibland hinner jag inte. Var på Magasin 5 i Frihamnen igår. Kostymprovning inför en grej som ska filmas nästa vecka. Lovar att berätta när det blir officiellt.

Fick förfrågan om en annan tv-grej igår också. Vet i tusan. Ska jag? Saker måste kännas hundra. Bråda tider just nu. Härligt och fulltständigt underbart med bråda tider. I love it. Har så mycket spännande på gång! Älskar livet!

Just det J och jag tränar golf på kvällarna numera. Är ni förvånade?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories