Massage och sköna dagar

maj 9, 2010

Jag har haft riktigt sköna dagar här i Miami. Luftfuktigheten är inte lika hög längre och plötsligt funkar det att andas utomhus igen. Tror jag hade den bästa dagen på länge igår. Satt och drösade i en solstol hela dagen på beachen. Pratade med en massa vänner, läste, vickade på tårna, sörplade diet coke och njöt. Cyklade sedan till älskade Publix för storhandling. Älskar att frossa i alla färska frukter och bär. Att notan slutade på ca 800 kr är inget att reflektera över. Här investeras det flitigt i hälsan. Har en ny diet som är god och som jag ska prova ett tag för att se om det gör mirakel och får mig att se ut som de på catwalken. Träning i all ära, men också kosten är ju minst lika viktigt. Vet i tusan hur jag ska klara mig undan jordnötssmöret bara som jag blivit helt såld på. Ja, inte på burk men typ i allt annat.

Tog massage i fredags. Väldigt skönt. Alfredo var grym. Man måste unna sig det oftare. Saknar Maritha som alltid masserade mig förut under min glansdagar. Då var det inte tal om 500 kr för en halvtimme.

Fröken Loeb och jag drog en sväng bland hotellbarerna i torsdags. Det var trevligt! Tyvärr lämnar hon SoBe för Europa en vecka. Inte ok.

Sa jag att jag upptäckt AC:n? Brukar aldrig ha den på, men är glad att jag gick emot mina principer. Och förresten i början på nästa vecka kör Sportbladet ut min “Benson Möter”. Kul, tycker jag. Håll utkik!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Massage och sköna dagar

Challe / maj 12, 2010

Som sagt, du ser ut som vilken fotomodell/superkändis som helst. Behöver inte dieta du!
Lev livet gott.

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories