Marni-kollektionen på H&M

mars 2, 2012

Igår så mötte jag upp fina Jonas som är en barndomsvän från metropolen Torsås. Jonas och jag lekte när vi var små. Numera är han fastighetsguru i Stockholm. Min fina lilla röda pärla har fått övervintrat hos honom. Igår hämtade jag upp den och passade även på att besöka ett av H&M.s huvudkontor där de hade modevisning för nästa veckas lansering av kollektionen “Marni”. Coolt med H&M:s designsamarbeten. Jag älskade till exempel Versace-kollektionen. Och ja denna kollektion såg också härlig ut. Dock inte lika färgglad. Håll utkik nästa vecka i butikerna.

Stort tack fina Jonas för att du är så härlig och inte minst för att du tagit hand om min pärla så fint.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Marni-kollektionen på H&M

Frida / mars 2, 2012

Kollar ofta hur läsare hittar till min sida och såg idag att någon sökt på Anna benson och kommit till mig?! haha… Det fattar jag inte.. Förstår du?

Kram

http://myiveskar.blogspot.com/

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories