Mariah Carey – en champagnedrickande superdiva

januari 25, 2010

 

Tidigare i veckan var jag och Gabriel och såg Mariah Carey, även det i Hollywood en Miamiförort. Jag hade hoppats på en exklusiv intervju med fröken men så blev inte fallet. Grrrr! Hur som helst fick jag en hel del matnyttigt och har skrivit en artikel om Mariah och hennes fylletal som hon höll för ett par veckor sedan i Palm Springs på filmfestivalen. Jag lovar att återkomma om när och var den publiceras. Fröken gillar i alla fall champagne och hon fnittrade mest på scen även om hennes sång är fantastisk. Mariah har en otrolig röst. Hennes Swarovski-fodral var imponerande. Micstativet och micen likaså. Glitter och glamour. Richard som är Mr Hard Rock Live i Hollywood tog emot mig och jag fick sitta väldigt långt fram. Kul! Det var fullsatt och hysteri utanför. Bifogar lite bilder och ett par videos från kvällen. Enjoy!

DSC02117-430x610DSC02127-429x573

SNC00153

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments on “Mariah Carey – en champagnedrickande superdiva

Strandtennispartnern / januari 28, 2010

Åhhh vad jag saknar dig&Gabbe!! Jag som hade tänkt åka till NY nästa gång jag åker till staterna… Hm… Kanske måste åka till er i stället…. 🙂 PUSS på er!! Sonja

Svara

Strandtennispartnern / januari 28, 2010

Inser ni att jag helt glömde att ens kommentera Mariah…. Så mycket saknar jag er!! 😉

Svara

Anna Benson / januari 30, 2010

Mariah sucks, you rock baby! NY var är det? Vad gör man där? Känns inte som om det är nåt att ha.

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories