Marathonmys i Vasaparken

juni 6, 2010

Stockholm Anna Benson 039.JPG

Älskade underbara vänner. Tack för att ni finns. Ni är min familj. Fantastisk känsla att få ha så fina vänner runt omkring mig. Igår var det Stockholm Marathon i stan. Det lockar inte särskilt om jag ska vara helt ärlig. Fick möjlighet att springa för nån vecka sedan och jag hade nog kunnat ta mig runt utan problem igår, då löpning är en baggis, men nä det lockar föga. Däremot så lockar vår traditionsenliga picknic i Vasaparken där vi kan heja på alla förbipasserande löpare. I år var uppslutningen stor och lovely Anna och Helena, som måste vara bäst i världen på att laga mat och baka, lät mig vara med på ett hörn. Älskar er! Och er mat. Ja, sen fick jag smaka på Sonjas saft också. Bara en sån sak. Så härligt med vänner som finns där. Vi försökte oss på en gruppbild, men vi fick tyvärr inte med alla, men några. SkådisIstan eller alias “gummistöveln” pratade jobb och framtid. Han är otroligt duktig! Min vän Fredrik (alias snyggfredrik) kom också förbi en sväng. Och på tal om gummistövlar så blev det ett par igår. Hoppas kaptenen godkänner dessa. Nu ska jag nämligen sätta mig i min röda pärla och cruisa över till västkusten i gassande sol och segla runt lite på sjön. Will be back soon. Har jag sagt att jag älskar mitt liv?

Och er.

Stockholm Anna Benson 061.JPG

Stockholm Anna Benson 010.JPG

Stockholm Anna Benson 048.JPG

Stockholm Anna Benson 054.JPG

Stockholm Anna Benson 053.JPG

Stockholm Anna Benson 023.JPG

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Marathonmys i Vasaparken

*Mandy* / juni 12, 2010

Om snyggFredrik är i blå o vitrandig tröja gör han absolut skäl för namnet 😉

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories