Marathon i Bergkvara?

juni 19, 2012

Det är vackert här på landet. Min löprunda går ju igenom Bergkvara och minnen sköljer över mig. Springer förbi Dalskär där jag badade ibland som liten. Jag minns att man var cool om man badade där. Inte för att jag var särskilt cool men ändå. Nog var det lite kul att komma dit. Hopptornet. Dyka från trean. Ja, I did that. Tveksamt om jag skulle göra det nu. Tror jag har dykt från sjuan som högst. Eller är det femman? I Olofström på något pingisläger. Och på tal om pingis så springer jag även förbi den gamla pingishallen där jag har tillbringat så sjukt många timmar fram till jag var femton och flyttade till Helsingborg. Gud vad jag tränade. Borde gå in där någon gång. Bara för att. Tror de fortfarande har verksamhet. Måste kolla det. Det är inte så svårt att springa när omgivningen är så här. Jag skulle kunna springa ett marathon.

Men nu ska jag ge mig på gräsklipparen istället. Gräset ska få sig en omgång. Ni vet redan att jag älskar kontrasterna i livet. Visst?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments on “Marathon i Bergkvara?

Hanna / juni 19, 2012

Vackert Anna. Naturen/miljön du har runt dig där nere är drömmande fint.
Kram

Svara

  Anna Benson / juni 19, 2012

  Ja, det är den verkligen. Kan inte ha det bättre.

  Svara

Maria Nilsson Lomryd / juni 19, 2012

Där har jag också dykt från trean en gång i tiden och jag håller med dig, tveksamt om jag gör det igen :-).. Fina bergkvara, dina bilder ger mig hemlängtan.

Svara

  Anna Benson / juni 19, 2012

  Maria såklart du har! du var ju en av de coola! Nej, man blir “räddare” med tiden.Hoppas du har möjlighet att komma hem i sommar. Förvisso gillar jag alla årstider härnere men nog är det något speciellt med sommaren. Kul att du skriver! Kram från Ragnabo

  Svara

Annelie Andersch / juni 21, 2012

Bergkvara är verkligen en idyll.
Jag tror att jag fortfarande våga dyka från trean, men får nog vänta på att vattnet blir varmare 🙂
Håller med Maria, man får verkligen hemlängtan när man ser dina bilder. Är väl tur att jag kommer få åka ner i em och stanna en vecka.

Svara

  Anna Benson / juni 21, 2012

  Annelie! Vad kul att du läser! Tack. Ja, håller så väl med dig. Bergkvara är en idyll. Dessvärre packar jag väskan just nu och reser iväg. Men är snart tillbaka. Enjoy your week. Kram!

  Svara

Latest comments

Archives

Categories