Make Up Stores magiska visning Spellbound

september 13, 2012

Igår var jag på en fantastisk trevlig tillställning i Micael Bindefelds regi på Annexet i Stockholm, Make Up Stores stora höstvisning – Spellbound. Så asläckert!! Sminkningarna är helt magiska! Ja, hela showen. Kläderna inte minst. Vem designar dem egentligen? Skulle vara coolt med en crossover typ Make Up Store i samarbete med Lars Vallin. Eller bästa Valerie Aflalo… Jag och Johanna hängde med just Valerie och hennes härliga kollega Sophia som dagen till ära strök min klänning jag hade på mig. Självklart av märket Valerie! Tänk vad man kan göra med make up. Jag ska gå lite crazy nästa gång. Bli inte förvånade om jag dyker upp med illröda ögonlock eller 3cm långa lösögonfransar…i blått. Make Up Store visar verkligen en fantastisk cool sida av företaget och jag är full av beundran för deras kreativitet och förmåga. Heja Mika och co! You rock!

Se alla som var där och minglade igår på Make up Stores fantastiska visning av Spellbound

Anna Benson & Anna Celion

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Make Up Stores magiska visning Spellbound

Tony / september 13, 2012

Ni två var lika stiliga som alltid:)

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories