MacBook Pro from now on

januari 19, 2011

IMG_1713.jpg

Igår kväll slog jag till! En MacBook Pro blev det och som jag har funderat på detta beslut. Jag har ju varit PC-användare i alla år och vill påstå att jag är rätt bra på PC. MEN på ett år har jag förbrukat 3st! Det är ju helt otroligt och väldigt enerverande. Tack gode gud för att jag har fått datorerna gratis och tack ACER för ett bra samarbete, men något måste jag göra med dem då de bara håller så kort. Ingen skugga ska falla över ACER då jag har provat de flesta brands av den bättre sorten såväl innehållet i burken har varit maxat. From now on I am a Macuser. Fina Gabriel var med som stöd efter en lättare middag på Lincoln Road. Ni vet att Apple är galet mycket billigare i USA va? Inbillar mig förresten att detta är den första datorn jag betalar ur egen ficka.

IMG_1706.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories