Lyx i Schweiz

mars 22, 2014

image

I torsdags flög jag och Johanna till Zürich för att sen ta oss vidare till magiska St Moritz. Har ni varit här? Min första gång och det är minst sagt läckert. Flashigt. Läckert. Exklusivt.  Snygga människor. Alla världens lyxbutiker och champagne. Och kaviar och tryffel. Och just det helt otroliga skidbackar också. Även om det är sent på säsongen nu och förmodligen mycket bättre tidigare på året. Det känns inte så stort och hela området Engadin har cirka 200 pister. Jag känner mig lite som Anja P ibland. Ja eller jag låtsas det i alla fall när jag svischar nerför backarna.

Igår skidade vi hela dagen i Corviglia. Så underbart med solen. Precis som skidåkning ska vara.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 Comment on “Lyx i Schweiz

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories