Lyckan och havet

december 6, 2009

Miami Beach 074

Jag har inte så mycket att säga idag. Status är lycka.

Det är liksom en lätt känsla. Inte en enkel, men en lätt. Den är samtidigt otroligt stor. Den känns väldigt lätt att bära. Den fyller hela mig. Jag tror den kallas för lycka.

Jag kommer ihåg då jag som frågvis tonåring frågade min dåvarande pojkvän om hur man visste att man älskade någon. Kanske inte världens smartaste fråga att ställa till den som man bör älska och kanske var det ett tecken på att vi redan då borde ha gått skilda vägar. Att älska någon är väldigt stort. Kanske kan det jämföras med lycka? I alla fall känslan man känner när man blir älskad.

Jag har det fantastiskt där jag är. Förvisso väldigt lätt för att anpassa mig, men att bland annat få gå längs med havet oavsett väder gör hela mig lycklig. Barfota. Jag ler utan att styra det. Kan liksom inte rå för det. Människor som jag möter ler stort tillbaks. Åh vad jag älskar att le utan att rå för det.

Havet gör mig lycklig. Jag har alltid älskat havet. Minns långpromenaderna på Öland vid Sandbergen…vid havet. Helsingborg. Stockholm. Ragnabo. Måste bo vid havet. Helst ett stort hus ska det vara med stora fönster. Mycket glas, som i ”Sova med fiender”.

Miami Beach 060

Idag varnade de för orkan. De flesta höll sig uppenbarligen inomhus. Alla badvaktstorn visade röd flagg. Och på tal om dem så bifogar jag tornet från 4th street. Vackert. Himmeln var nästan svart hela dan. Tog min regnjacka på mig och ett par shorts. Hittade regnjackan i golfbagen och minns senaste golfrundan med Sonja och Snäckan när den kom till användning. Shortsen har big me köpt och är mina favoriter. 🙂 Thank u. Älskar när mina vänner köper kläder till mig… Fick en solstol av Medardo. Behövde inte ens visa mig i bikkini idag… Läste ett tag om IK. Njöt av havet. Promenerade sedan långt. Flera timmar. I regn och solsken. Underbart.

Är kär i min iPod. Är nog en riktig prylnörd. Bara älskar den! Den funkade ikväll vid dagens löppass och registrerade alla mina kilometrar också… Kul! Lyssnar nu på Sjöjungfrun av fröken Läckberg. Efter gårdagens insikt om livet som hemmafru bestämde jag mig för att äta en riktig lördagsmiddag ute. Och here I am. Vanligtvis äter jag både lunch och middag ute och sätter inte jättestor vikt vid det, även om jag älskar det. Men ikväll njuter jag verkligen. Blir en lång middag.

Hade väldigt svårt att somna igår. Drack varm choklad mitt i natten, men har idag fått höra att det gör en ännu piggare. Drick aldrig 2 diet coke innan ni ska sova i alla fall! Nä, gör inte det.

Imorgon är det andra advent och jag ska gå på loppmarknad (!) på Lincoln (oavsett väder) för att sedan gå på en stor Gospelkonsert i downtown Miami. Härligt. Hade visst lite att säga ändå.

Life is good.

Miamia 2009 008

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories