Lunch på Bal Harbour – Foppatofflor förbjudet!

januari 13, 2012

Igår hade jag och Anna lunchmöte med bästa Filippa Leijonhufvud-Reading från världsorganisationen SWEA samt Svenska Handelskammaren. Filippa är grym och har gjort mycket under sina 22 år i Florida. Impressive. Vi har lite på gång så det känns väldigt kul! Lunchen intogs på Carpaccio på sjukt lyxiga shoppingmallet Bal Harbour på norra Miami Beach. Snälla ät inte lunch på Carpaccio! Drick vin och kolla på människor, men inget annat. Sällskapet var desto bättre. Anna och jag strosade lite i några affärer. Jag hittade ett par skor på Dolce Gabbarna som kostade mer än vad jag tjänade förra veckan. Och veckan innan. Tillsammans. Ja, så hittade jag en Ferrari också. Om jag köpte något? Nej.

Och är det inte lite kul att de har skyltar lite överallt som förbjuder människor i Foppatofflor? Bara i USA!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories