Lunch med två grabbar

oktober 27, 2013

Tuomas Mäki och Anna Benson på Nybrogatan 38

Denna veckan har jag ätit lunch med två underbara grabbar! Tuomas Mäki som är VD på Nike Golf på ett av mina favoritställen Nybrogatan 38. Har ni inte varit där so go! Alltid galet mycket folk dock. Tuomas och jag har en en del spännande på gång. Och så träffade jag fina Peter Norsander som jag lärde känna när han jobbade på Carlsberg och sponsrade mig med Ramlösa. Peter och jag har alltid en massa att prata om. Numera arbetar han på Sab Miller som har en massa ölsorter i sin portfölj. Öl som ju inte alls är min grej tyvärr. Peter och jag åt en god lunch på Broms – Östermalms svar på Urban Deli. Köttbullar blev det för mig. Love that place! Too.

Peter Norsander på Broms

Köttbullar på BromsAnna Benson

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories