Luciafirande på Bahamas

december 14, 2009

Bahamas 017

Igår var vi på paradisön Bahamas. Paradis och paradis. Hmm jag vet inte. Det närmsta paradis jag har varit är en strand utanför KL i Malaysia. Jag och Sara Rohdin en pingisvän (ej pingstvän) var där på mellanresa till Japan för snart 10 år sedan, för första gången. Vet i tusan om det inte är paradiset ändå? Brasilien är också ett favoritresmål. Härligt.

MEN Bahamas funkar. Det är ju ändå Karibien och ja ni vet. Vi var nog de enda vita på hela ön. Ja, vi och Skandiamäklarna från Huddinge, som firade ett bra år uppenbarligen. Been there, done that.

Cia fick en raketstart på sin ”lugna” semester. Men vi är på väg till beachen nu så det lär bli rätt lugnt ändå. Samuel lämnade oss i morse för Sverige och julfirande. Han var vääääldigt trött stackaren. Ja, sömn i överflöd har det inte blivit. Och tre personer på 5 kvadratmeter är mysigt…

I lördags kväll när Cia kom firade vi med vin och skumpa! Åt middag på Ocean Drive för att sedan promenera längs stranden barfota. Tillslut blev det även bad! Tills några andra nattliga strandbesökare försökte skrämma livet ur mig. ”Mam, where are you from? Sweden, and you? We are all from the ghetto…”Kul! Kom nu, vi går hem nu…

Lördagen jobbade jag hela dagen medan Samuel var på stan och shoppade loss. Det har varit en del grejer de senaste dygnen, inte minst med ”Det är tagiskt” – citatet från fröken Sörenstam. Puh nu behöver jag semester ett tag… Cia let’s go to the beach.

Luciafirande på Ocean Drive mitt i natten med ljuslyktor och påmpa och ståt. Och i Stockholm snöar det… Var är sololjan?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories